Hal krumplisalátával

Hal krumplisalátával


Hozzávalók:

8 db közepes krumpli

1 evőkanál mustár

2 dl majonéz

1 pohár tejföl

őrölt fehérbors

2-3 fej hagyma

1 ek. ecet

Elkészítése:

Első lépésként a megpucolt , megmosott krumplit 1-2 cm-es kockákra vágom és sós vízben éppenhogy puhára főzöm. kb. 25 perc

Felaprítom a hagymát picit megsózom és meglocsolom az ecettel.

Egy tálba teszem a mustárt, majonézt/ itt boltit használtam/, tejfölt és az örölt fehér borsot. Jól összekeverem és beleteszem a hagymát. 

Amikor a burgonya meghült, óvatosan belekeverem a hagymás masszába és letakarva hűtöbe teszem, hogy az ízek összeérjenek. Most rántott hallal tálaltam.

Jó étvágyat!

Tetszett a cikk?

 

 

ReceptLapja receptek

További receptek »

 

 

 

 

ReceptLapja receptek

További receptek »